راهنمای انتخاب سنسور لیزری
سنسور های لیزری با توانائی های منحصر به فرد خود در حال حاضر در صنعت در پی پیدا کردن جایگاهی برای اندازه گیری های مختلف نظیر فاصله یابی و حتی حضور و یا عدم حضور اشیاء و در مدلهای پیشرفته برای اسکن سه بعدی اجسام میباشند .
قابلیت های منحصر به فرد سنسورهای لیزی نظیر نقطه ای بودن سرعت پاسخگوئی بالا و همچنین تکرار پذیری و دقت بسیار بالا و همچنین نور مرعی استفاده از این سنسور را در مواردی با فاصله های زیاد و دقت بالا و یا امکان دسترسی محدود ناگزیر میکند .
برای انتخاب سنسورهای لیزی توجه به این نکات لازم است :
سنسورهای لیزی با قدرت و توان مختلف برای کاربردهای گوناگون طراحی گردیده است که دو کاربرد عمده سنسور لیزی در صنعت فاصله یابی و همچنین آشکارسازی وجود و یا عدم وجود میباشد که در اولین قدم برای انتخاب سنسور لیزی باید به این نکته توجه داشت .
در مدلهائی که خروجی گسسته دارند و عملکردی نظیر سنسورهای مجاورتی و پراگسیمیتی دارد به PNP یا NPN بودن مورد توجه قرار گیرد که با توجه به نوع کنترلر مورد استفاده انتخاب میگردد.
سنسورهای لیزری که جهت فاصله سنجی مورد استفاده قرار میگیرند خروجی پیوسته یا آنالوگ و در بعضی موارد خروجی شبکه و باس دارند باید با توجه به نوع خروجی که سیگنالهای 4 تا20 میلی آمپر و یا ولتاژ است بسته به نیاز کاربر مورد سفارش قرار گیرند .
در موارد فاصله سنجی دو فاکتور رنج فاصله مورد اندازه گیری و دقت و رزولوشن اندازه گیری از اهمیت به سزائی برخوردار است.
سنسورهای لیزی با تکنولوژی های مختلف ساخته میشود که از پر کاربرد ترین آنها مدلهائی با الگوی مثلثی است که در بیشتر موارد نیاز به رفلکتور ندارند ولی در عین حال بسیاری از این سنسورها با رفلکتور در رنجهای گسترده تر و دقت بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند که در انتخاب مدلها باید به این مورد نیز توجه داشت.
سایر موارد نظیر دما و رطوبت کارکرد و همچنین فشار و یا استفاده از سنسورهای ضد انفجار در محیطهای انفجاری نیز از پارامترهائی است که در انتخاب سنسور لیزری باید به آنها توجه نمود .
- محصولات پر طرفدار
ترمومتر لیزری آلمانی با ترموکوپل خارجی K ابزار 1725
کنترلر سطح/ لول سوئیچ پره ای مواد جامد و پودری مدل 1872
ترمومتر صنعتی دو لیزر ابزار1727
رکوردر دما 12 کانال ترموکوپل ابزار 1189