درباره دماسنجهای مادون قرمز بیشتر بدانید
چرا باید از دماسنج مادون قرمز برای اندازه گیری دما در کاربردهای مختلف خود استفاده کنم؟
دماسنجهای لیزری یا اینفرارد به کاربران امکان می دهند دما را در کاربردهایی که سنسورهای معمولی تماسی قادر به کار نیستند ، اندازه گیری کنند. به طور خاص ، در مواردی که با اشیاء متحرک (به عنوان مثال غلطک ، ماشین آلات متحرک یا کمربند نقاله) برای اندازه گیری دما برخورد دارید ، یا در مواردی که اندازه گیری های غیر تماسی به دلیل آلودگی یا دلایل خطرناک (مانند ولتاژ بالا) لازم باشد ، جایی که مسافت خیلی زیاد است یا جایی که دمای اندازه گیری شده برای ترموکوپل ها یا سنسورهای تماسی بسیار زیاد است میتوان از این سنسورهای دمایی استفاده نمود.
هنگام انتخاب یک دماسنج مادون قرمز باید در مورد کاربرد خود چه پارامترهایی را در نظر داشته باشم؟
ملاحظات مهم برای هر انتخاب دماسنج مادون قرمز شامل میدان دید (اندازه و مسافت هدف) ، نوع سطح اندازه گیری شده (ملاحظات انتشار emisivity) ، پاسخ طیفی (به دلیل اثرات جوی یا انتقال از طریق سطوح) ، محدوده دما و نصب (نصب دستی قابل حمل یا ثابت) ) ملاحظات دیگر شامل زمان پاسخ ، محیط ، محدودیت های نصب و پردازش سیگنال مورد نظر است
منظور از میدان دید چیست و چرا اهمیت دارد؟
میدان دید زاویه دیدی اس که در آن ترمومتر لیزری یا اینفرارد کار می کند و توسط واحد نوری مشخص می شود. برای به دست آوردن دمای دقیق دما ، هدف مورد اندازه گیری باید میدان دید دستگاه را کاملاً پر کند. از آنجا که دستگاه مادون قرمز میانگین دمای کلیه سطوح در داخل میدان دید را تعیین می کند ، اگر دمای پس زمینه با دمای جسم متفاوت باشد ، می تواند یک خطای اندازه گیری رخ دهد. بیشتر ترمومتر ها پیشرفته و از کمپانی های معروف راه حلی برای این مشکل ارائه داده و با هدف گیری لیزری تارگت یا هدف را به صورت یک دایره و با چند لیزر یا نقطه ای در مرکز نمایش میدهند . برای مثال در حالت دایره ، مشاهده لیزری نمایش دهنده قطر یا محیط یک دایره به وضوح نشان دهنده اندازه گیری ناحیه مورد نظر است. در حالت نقطه ، یک نقطه لیزری واحد مرکز منطقه اندازه گیری را مشخص می کند.